Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Besplatan info poziv

Reci nam što te muči na besplatnom Zoom pozivu.

Ako imaš nedoumice vezane uz sadašnju trudnoću ili prošli porod, zakaži svoj besplatan poziv putem Zooma da vidimo kako ti možemo pomoći.

Ovo je 20-minutni poziv bez obaveze gdje nas u opuštenoj atmosferi možeš nas pitati što te zanima vezano uz pripremu za porod i podršku koju ti možemo pružiti kroz trudnoću.

lele doula na porodu zagreb

Online tečaj za trudnice: Porod je započeo, a što sad

Pretočile smo svoje znanje, iskustvo i strast u virtualni tečaj koji će ti dati sve što trebaš za osnaženi porod u rodilištu.

Kroz 8 modula uz video i audio materijale vodit ćemo te od prvih znakova poroda do rođenja tvoje bebe sa savjetima što možeš napraviti odmah kako bi tvoj porod bio kakvim ga želiš. 

S tobom smo u zatvorenoj Facebook grupi s mjesečnim javljanjima uživo gdje odgovaramo na pitanja.

Saznaj više ili se prijavi odmah.

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke, pozive i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv biti nemedicinska podrška. Ostajemo uz tebe kod kuće koliko god aktivni porod potraje! Ne idemo u rodilište, a u slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

Doula paket uključuje edukaciju i savjetovanje prije i poslije poroda, a samo prisustvo na porodu se ne naplaćuje. Za dodatna pitanja dogovori besplatni 30-minutni susret putem Skypea.

nakon poroda doula postpartum babinje

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr