Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan trudnički tečaj i pripremu za porod, poruke i pozive, pratnju na porodu i planiranje postpartuma.

Sastat ćemo se tri puta prije poroda. Prenatalni susreti oblikuju se prema tvojim potrebama: tvoja očekivanja i nošenje sa strahovima, psihička priprema za porod, izrada plana poroda, informacije o rodilištima i priprema za babinje samo su neke od tema.

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv. Ostajemo uz tebe koliko god porod potraje! U slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s dojenjem i praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

service
service

Priprema za porod

Zašto mi u vremenu kada postoji bezbroj knjiga, članaka, snimljenih materijala, podcasta i aplikacija treba priprema za porod?

Odgovor je – upravo zato. Informacija je previše, neprovjerene su i neprilagođene tvojim očekivanjima. Preopterećenost informacijama stvara nam nemir i nerijetko otvara više pitanja no što rješava problema. I dok je istraživanje prije poroda potrebno i željeno, ono nas često odvraća od pravog zadatka, a to je da se u trudnoći saživimo s tijelom umjesto da živimo u svojoj glavi.

Naša se priprema za porod prilagođava tvojim potrebama. U četiri individualizirana susreta proći ćemo kroz tvoje strahove i očekivanja i objasniti sve što trebaš znati prije poroda u zaokruženim i pamtljivim cjelinama upotpunjenim igrom i praktičnim radom.

Možemo dogovoriti i samo jedan susret za one koje ne žele cijelu pripremu, nego u četiri oka postaviti pitanja koja ih zanimaju. Cijena pojedinačnog susreta je 300 kuna, a paketa od 4 susreta 1.000 kuna.

Tata na porodu

Pred (budućim) očevima velik je zadatak: biti podrška svojoj partnerici, predvidjeti njezine potrebe i snaći se na nepoznatom terenu u trenutku koji je emotivan i intenzivan za njih, a ne samo za mame. Nije im lako.

Prelijepo je kada par radosno i spremno zajedno dočekuje svoje dijete. Partneri na porodu postupaju u najboljoj namjeri, ali često idu u dvije krajnosti – ne znaju što bi, pa ne rade dovoljno, ili rade previše, pa ometaju. Pripremljeni je partner dobar partner i tu mi stupamo na scenu.

Što očekivati na porodu i u bolnici? Kako olakšati mami? Što ponijeti sa sobom? Nećemo lagati, ovo nam je omiljena rečenica: pomoći ćemo partneru da prizove svoju unutrašnju doulu i bude tvoja najbolja moguća podrška na porodu

Na sastanku očekujte znanstveno-prapovijesnu priču i praktičan rad.

service
service

Doula na telefonu

Jesu li ovo pravi trudovi? Čini mi se da mi je puknuo vodenjak? Je li vrijeme za odlazak u rodilište? Zaboravila sam sve s tečaja, što ću sad? I još stotinjak pitanja, barem.

Želiš li nekoga koga možeš nazvati i pitati za savjet jednom kada porod počne, doula na telefonu je za tebe. Za telefonski angažman najčešće se odluče trudnice odnosno parovi koji na porodu ne trebaju pratnju, ali žele imati nekoga na raspolaganju „ako zapne“.

Kako to funkcionira? Jednom kada si u terminu tvoja je doula danonoćno spremna na tvoj poziv. Najčešće razgovara s partnerom koji pomaže trudnici te vas na telefonu prati kroz porod.

Sastat ćemo se jedanput prije termina kako bismo se upoznali i stvorili temelj za daljnju komunikaciju. Za one u drugim gradovima dogovorit ćemo se za susret na Skypeu.

Doulin paket poslije poroda

Pripremajući se za porod, žene često zaborave na važno razdoblje koje slijedi. Babinje je vrijeme kada se drugi trebaju brinuti o tebi kako bi se ti mogla brinuti o bebi.

Naše postpartumsko putovanje započinjemo susretom prije poroda na kojemu planiramo brigu u prvih šest tjedana nakon poroda: kako s bebom, prehranom, čišćenjem i posjetiteljima te trebaš li tražiti pomoć obitelji i prijatelja.

Kada se vratiš iz rodilišta, doći ćemo k tebi šest puta tijekom šest tjedana, ili češće ako želiš. Donijet ćemo ti topli obrok, pomoći oko dojenja, pospremiti, pričuvati bebu dok se ti ne istuširaš, zabaviti starije dijete i saslušati kako se osjećaš.

Ti znaš što je najbolje za tvoju bebu, zato ćemo te potaknuti da radiš stvari na svoj način i slušaš svoju intuiciju. Nema veze ako misliš da ništa ne znaš, naučit ćeš. To je predivan proces u kojemu upoznaješ i zaljubljuješ se u svoju bebu, a mi ćemo biti tu da ti ulijemo povjerenje da to uistinu možeš i znaš.

service
service

Oslikavanje trbuha

Ukrašavanje trudničkog trbuha ili belly art prekrasan je način obilježavanja trudnoće i slavljenja svojih trudničkih oblina

Oslikava se mekim kistom, a rabe se pigmenti koji su sigurni za trudnicu i bebu.  

Jedna mlada umjetnica kreativno će oslikati tvoj trbuščić, a Precious moments by Martina će te fotografirati za uspomenu.

Pridruži nam se na šalici čaja

Ako imaš pitanje ili želiš znati više, rado ćemo se čuti s tobom i dogovoriti za druženje bez obveze.

Javi nam se

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr