Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke i pozive, pratnju na porodu i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Pokazat ćemo ti kako da s partnerom radiš Spinning babies rutinu za lakši porod.

Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv. Ostajemo uz tebe koliko god porod potraje! U slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s dojenjem i praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

service
service

Priprema za porod

Zašto mi u vremenu kada postoji bezbroj knjiga, članaka, snimljenih materijala, podcasta i aplikacija treba priprema za porod?

Odgovor je – upravo zato. Informacija je previše, neprovjerene su i neprilagođene tvojim očekivanjima. Preopterećenost informacijama stvara nam nemir i nerijetko otvara više pitanja no što rješava problema. I dok je istraživanje prije poroda potrebno i željeno, ono nas često odvraća od pravog zadatka, a to je da se u trudnoći saživimo s tijelom umjesto da živimo u svojoj glavi.

Naša se priprema za porod prilagođava tvojim potrebama. Na našim radionicama objasnit ćemo ti sve što trebaš znati prije poroda u zaokruženim i pamtljivim cjelinama upotpunjenim igrom i praktičnim radom.

Možemo dogovoriti i samo jedan susret za one koje ne žele cijelu pripremu, nego u četiri oka postaviti pitanja koja ih zanimaju

Doulin paket poslije poroda

Pripremajući se za porod, žene često zaborave na važno razdoblje koje slijedi. Babinje je vrijeme kada se drugi trebaju brinuti o tebi kako bi se ti mogla brinuti o bebi.

Naše postpartumsko putovanje započinjemo susretom prije poroda na kojemu planiramo brigu u prvih šest tjedana nakon poroda: kako s bebom, prehranom, čišćenjem i posjetiteljima te trebaš li tražiti pomoć obitelji i prijatelja.

Kada se vratiš iz rodilišta, doći ćemo k tebi sedam puta tijekom šest tjedana, ili češće ako želiš. Donijet ćemo ti topli obrok, pomoći oko dojenja, pospremiti, pričuvati bebu dok se ti ne istuširaš, zabaviti starije dijete i saslušati kako se osjećaš.

Ti znaš što je najbolje za tvoju bebu, zato ćemo te potaknuti da radiš stvari na svoj način i slušaš svoju intuiciju. Nema veze ako misliš da ništa ne znaš, naučit ćeš. To je predivan proces u kojemu upoznaješ i zaljubljuješ se u svoju bebu, a mi ćemo biti tu da ti ulijemo povjerenje da to uistinu možeš i znaš.

service
service

Oslikavanje trbuha

Ukrašavanje trudničkog trbuha ili belly art prekrasan je način obilježavanja trudnoće i slavljenja svojih trudničkih oblina

Oslikava se mekim kistom, a rabe se pigmenti koji su sigurni za trudnicu i bebu.  

Jedna mlada umjetnica kreativno će oslikati tvoj trbuščić, a Precious moments by Martina će te fotografirati za uspomenu.

Zanima li te više? Kako izgleda jedno oslikavanje trbuha pogledaj ovdje.

Pridruži nam se na šalici čaja

Ako imaš pitanje ili želiš znati više, rado ćemo se čuti s tobom i dogovoriti za druženje bez obveze.

Javi nam se

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr