Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Poklanjamo

Ovdje ćete moći pronaći sadržaj slobodan za preuzimanje poput ebook-ova i vizualnih materijala. Pripremljeno s ljubavlju! 

Što nakon poroda?

Ono što čujemo prije poroda je: "Snaći ćemo se", "Doći će mi mama na tri tjedna" ili ništa jer planiranje babinja ni nije na popisu zadataka. Čak i trudnice koje se intenzivno pripremaju za porod često zaboravljaju na ono što slijedi. A onda ih ošine stvarnost.

Porod traje jedan dan, a postpartum - cijeli život

Kao postporođajne doule kroz rad s mamama primjetile smo što je najpotrebnije nakon poroda i pretvorile to u praktičnu radnu bilježnicu Moj plan babinja. Uz nju ćeš se lakše pripremiti za sve što slijedi nakon poroda.

Možeš je preuzeti na formi ispod.

Vodič za posjete novorođenčetu

Babinje je divno vrijeme za slavlje dolaska bebe, ali i razdoblje velikih promjena kada nova obitelj treba vašu podršku. Ponudite im svoje društvo i pomoć u održavanju kuće, pripremanju obroka ili čuvanju starije djece, ali uvažite i ako je sve što trenutačno žele malo prostora dok se ne prilagode novim ulogama. 

U to ime, za vas smo pripremile mali vodič u obliku infografike kako se ponašati kad odlazite u posjet novorođenčetu. Vodič je samo prijedlog i podsjetnik da osluškujete i poštujte želje roditelja. Podržite ih na način na koji njima odgovara, a ne kako vi mislite da je ispravno. 

Babinje je novi početak, neka on bude što ljepši uz vašu i našu pomoć!

Postporođajna doula također može pomoći u planiranju i uvelike olakšati babinje. Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

 

Preuzmite infografiku u punoj veličini ovdje.

Afirmacije za porod

Afirmacije za porod su kartice s pozitivnim i osnažujućim mislima i namjerama koje nam pomažu da se pripremimo za porod. Uvjerenja su moćna stvar i znatno utječu na naš život i na naš porod. To može biti nešto jednostavno kao podsjetnik na duboko disanje, ohrabrujuća poruka o boli ili pomisao na veselje s kojim dočekujemo svoju bebu. To su samo mali podsjetnici na to da su naša tijela snažna i sposobna donijeti novi život na svijet.

Kako se njima služiti

Preuzmi besplatnu knjižicu s afirmacijama koju smo napravile za tebe. Ispiši jednu (ili sve!) i istakni je na mjestu na kojemu ćeš je stalno imati na oku. Ponavljaj tu rečenicu svakodnevno za vrijeme trudnoće dok ne postane sasvim tvoja, kako bi ti i tijekom trudova došla sasvim prirodno i bez razmišljanja.

Imaš li pitanje ili komentar? Javi nam se, rado ćemo razgovarati s tobom!

 

Preuzmite afirmacije na formi ispod.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr