Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Poklanjamo

Ovdje ćete moći pronaći sadržaj slobodan za preuzimanje poput ebook-ova i vizualnih materijala. Pripremljeno s ljubavlju! 

Vodič za posjete novorođenčetu

Babinje je divno vrijeme za slavlje dolaska bebe, ali i razdoblje velikih promjena kada nova obitelj treba vašu podršku. Ponudite im svoje društvo i pomoć u održavanju kuće, pripremanju obroka ili čuvanju starije djece, ali uvažite i ako je sve što trenutačno žele malo prostora dok se ne prilagode novim ulogama. 

U to ime, za vas smo pripremile mali vodič u obliku infografike kako se ponašati kad odlazite u posjet novorođenčetu. Vodič je samo prijedlog i podsjetnik da osluškujete i poštujte želje roditelja. Podržite ih na način na koji njima odgovara, a ne kako vi mislite da je ispravno. 

Babinje je novi početak, neka on bude što ljepši uz vašu i našu pomoć!

Postporođajna doula također može pomoći u planiranju i uvelike olakšati babinje. Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

 

Preuzmite infografiku u punoj veličini ovdje.

Afirmacije za porod

Afirmacije za porod su kartice s pozitivnim i osnažujućim mislima i namjerama koje nam pomažu da se pripremimo za porod. Uvjerenja su moćna stvar i znatno utječu na naš život i na naš porod. To može biti nešto jednostavno kao podsjetnik na duboko disanje, ohrabrujuća poruka o boli ili pomisao na veselje s kojim dočekujemo svoju bebu. To su samo mali podsjetnici na to da su naša tijela snažna i sposobna donijeti novi život na svijet.

Kako se njima služiti

Preuzmi besplatnu knjižicu s afirmacijama koju smo napravile za tebe. Ispiši jednu (ili sve!) i istakni je na mjestu na kojemu ćeš je stalno imati na oku. Ponavljaj tu rečenicu svakodnevno za vrijeme trudnoće dok ne postane sasvim tvoja, kako bi ti i tijekom trudova došla sasvim prirodno i bez razmišljanja.

Imaš li pitanje ili komentar? Javi nam se, rado ćemo razgovarati s tobom!

 

Preuzmite afirmacije na formi ispod.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr