Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Iskustva

Iscijeli priču s poroda 

Zaista uživam u vremenu koje posvetim sebi. Ja ne znam kako, ali otkad sam promijenila ploču (odnosno malo posložila glavu), ja sve to stignem.

Neke druge stvari sam stavila u drugi plan (čišćenje itd.) i baš radosno i ispunjeno odem svaku večer u krevet. Počela sam plesati s djetetom. To tako oslobađa, a on zaista uživa. Često sam u kuhinji jer volimo fino papati pa raspalim muziku, pjevam i plešem. Moj sin često zastane u igri, pogleda me i smije se. To me zapravo najviše motivira. On gleda SRETNU mamu.

Oslobodila sam se i misli da kuća mora biti "dezinficirana i uglancana". Sada bez grižnje savjesti nakon ručka pojedemo i odemo u šetnju.

I zadnje, ali ne manje bitno, neusporedivo je bolji odnos i sa mužem. Svakako je tu pomoglo i planiranje vremena samo za nas koje je i dalje na snazi i nama funkcionira.

Meni je ova seansa (bolje zvuči od programa) dala puno alata kako da ponovno uspostavim vezu sama sa sobom, kako da pilotiram u majčinstvu i kako da isplivam na površinu sa svim obvezama. Podsjetila si me koliko sam vrijedna, bitna, hrabra, snažna, a u isto vrijeme nježna i ranjiva. Ja sam se zaista preporodila. ❤️ Hvala ti.

Alisa 

 

Program je za mene bio nježno putovanje. Točno onakvo kakvo sam trebala. Uz puno podrške prošla sam kroz svoju priču, emocije i stanja. Proradila sam ih, suočila se s njima, vidjela ih i prihvatila.

I to u pravom trenutku.

Dobila sam odgovore na pitanja za koja nisam bila niti svjesna da ih imam.

Kroz drugačiji rad na emocijama svoje sam iskustvo pretvorila u moć, snagu i hrabrost.

Hvala Jasmini za divno vodstvo, razumijevanje, podršku i siguran prostor, a grupi za sva dijeljenja i razgovore.

Irena

 

Odlučila sam se za program Preporođena jer sam osjećala da mi nešto nedostaje i nije u redu, a nisam mogla točno odrediti što je to. 
Vjerovala sam da će mi baš ovaj program pomoći da se mogu kvalitetnije posvetiti sebi, suprugu i svojoj djeci jer sam bila u začaranom krugu konstantno misleći da, ako uzmem vrijeme za sebe, onda ga "oduzimam" ostalima u svom životu.
Kod Jasmine mi se svidjelo to što je poštovala moje granice, moj osobni prostor i osjećala sam se podržano, a ne razgolićeno ako bih podijelila s ostalima točno ono što me mučilo i pri tome nisam osjećala da se zadire u moju intimu. 
Nakon što sam prošla ovaj program shvatila sam da je ok što nisam ok i da svi imamo takve dane. Shvatila sam da nisam sama u svojim dvojbama i problemima i da ima još mnogo takvih žena, ali i da postoji način da se o svemu tome progovori i da samoj sebi olakšam. Dobila sam podršku koju sam trebala. Dobila sam mir, sama sa sobom i u sebi :)
Dunja 
Prijavila sam se na program jer sam osjećala da mi treba podrška u novoj ulozi majke. Imala sam puno misli i emocija, sve mi se stalno vrtilo glavom i tijelom i osjećala sam se pogubljeno u svemu tome. Osjećala sam da nisam sretna kao što bi trebala ili mogla biti iako je na van sve dobro i super. A ponajviše me mučila trauma s poroda, što pogotovo nisam imala s kim u svojoj okolini podijeliti. Malo sam pratila tvoj rad na društvenim mrežama i brzo sam donijela odluku da ću se prijaviti zbog tvoje blage i podržavajuće energije te što sam vidjela da otvoreno pričaš o bitnim temama bez tabua. Također sam naziv Preporođena me jako privukao :)
U programu sam stekla razne uvide, čula puno dobrih savjeta i smjernica za bolje poznavanje sebe kao majke ali i kao žene, družila se s ženama koje su su na neki svoj način u sličnoj situaciji, dijelila svoja iskustva što je također bilo veoma terapeutski, i još puno sitnica koje ne primjetiš ali znače i naprave promjenu. Ne mogu reći da sam skroz nova osoba (Preporođena) ali mogu reći da sam na putu i da se osjećam sigurno, snažno, moćno i podržano. Trenutno osjećam da sve u mom životu ide u dobrom pravcu.
Hvala ti na ovom divno osmišljenom programu.

Lucija

 

Nakon poroda borila sam se s osjećajem krivnje i ljutnje što stvari nisu išle onako kako sam planirala. U najtežim trenucima postpartuma uz ohrabrenje supruga i doule, odlučila sam da ću kad se malo saberem razgovarati s Jasminom.

To mi je bila jedna od najboljih odluka.

Jasmina je postavila baš ona pitanja koja su na površinu izvukla ono što me mučilo; natjerala me da se suočim s time i na kraju, ono što sam smatrala nemogućim - pomogla mi da to prihvatim. Priča s poroda je drukčija kad ju ispričamo nepristranom slušatelju, a Jasmina je to u mom slučaju savršeno odradila. Ni u jednom trenutku nisam imala osjećaj da me požuruje ili ne sluša i to je nešto što mi je, kao ženi s iskustvom trudnoće i poroda u hrvatskom sustavu, došlo kao melem na ranu.

Razgovor s Jasminom pomogao mi je osvijestiti ne samo trenutke poroda s kojima se teško mirim, već i dijelove vlastite osobnosti koji dovode do takvih situacija. Nakon razgovora imam osjećaj da napokon razumijem smjer u kojem moram ići. Jasmina, hvala od srca!

Paula D.

 

U sklopu rada na sebi došla je na red i Birth story telling. Željela sam biti u stanju gledati slike iz prvog postpartuma bez suza, grča i ubrzanih otkucaja srca. Mislila sam da su loši uvjeti u bolnici doprinjeli mojoj boli no Jasmina me kroz vodstvo dovela do nečeg drugog. Kao da me poznaje od ranije, iščitala je moj karakter. Bila je suosjećajna i osjećala sam da nisam sama. Stručno i strpljivo me vodila kroz priču dopuštajući i podsjećajući me ranjivost. Iako ju ne poznajem izvan virtualnog svijeta osjetila sam povjerenje i podršku s njezine strane u trenucima kada sam dijelila najteže detalje. Podsjetila me na važnost brige o sebi. Iscjelile smo moja predbacivanja i od tada kroz moju djevojčicu, jasnije vidim sebe.

Ivana Z.

 

Pripremajući se i iščekujući svoj drugi porod shvatila sam da sve ono što me mučilo duboko u meni ove četiri godine nakon prvog poroda jednostavno nije prošlo i da su se počele javljati opet iste misli predbacivanja samoj sebi i nedovoljnosti. 

Naišavši na mogućnost pričanja svoje priče jednoj douli osjećala sam da ću samo tako moći zatvoriti jedno poglavlje i spremna ući u drugo. Jasmina je upravo takva osoba koja svojim toplim pristupom to i omogući.

Tokom seanse neka su me njena pitanja zatekla jer mi je bilo jako teško pronaći odgovore kad je riječ o meni samoj, no do samog kraja mi je sve bilo puno jasnije, a pogotovo danima poslije kad bi se vraćala mislima u naš razgovor. A trebalo mi je baš to, da shvatim da sam samoj sebi nametnula prevelika očekivanja i da malo više ljubavi prema samoj sebi ne bi škodilo.

Vjerujem da sam nakon toga uspjela otpustiti sve što se nakupilo, jer priča mojeg drugog poroda teče sasvim drugačije, ostajući u miru sa samom sobom, bez potrebe zacjeljivanja.

Ivana R.

 

Prvenstveno tebe sam odabrala jer sam imala neki osjećaj da što god tebi kažem da me nećeš ismijati, da ćeš me saslušati i u konačnici da ćeš razumjeti... Uvidjela sam da mi je prijeko potrebna tvoja blagost i nježnost, sada kad gledam unatrag vjerojatno kako bi osigurala da me nećeš i ti tako grubo osuditi kako sam osudila samu sebe odavno... Dijelove našeg razgovora ponavljam si u glavi skoro svaki dan. 

Skoro svaki dan si ponavljam da sam na porodu dala sve što sam mogla i da je to bilo dovoljno, usprkos tome što sam ja očekivala od sebe više. Skoro svaki dan si ponavljam da ne moram biti savršena, da ne moram sve konce imati u svojim rukama, da sam za svoje dijete najbolja ovakva kakva jesam.

Poveznica izmedju moje price s poroda i "ožiljka" kojeg nosim od djetinjstva me iskreno šokirala. Nisam uopće povezivala očekivanja koja sam imala prema svojoj mami i svom djetinjstvu sa očekivanjima koje imam prema sebi.. Mogu iskreno reći da je radi tebe odnosno našeg razgovora ožiljak moje priče s poroda počeo blijediti...

Potrebno je tu jos puno podsjećanja same sebe, puno tapšanja po ramenu same sebe, ali odlučila sam da idem ka ostvarenju želje za drugim djetetom, zahvaljujući tebi i samoj sebi vjerujem (nadam se) da ću se znati nositi s pričom s drugog poroda drugačije.

Sandra G.

 

Mama sam jednogodišnjeg dječaka i otkad sam došla k sebi nakon lošeg poroda i postpartuma, pokušavala sam pronaći način kako da izađem iz začaranog kruga iscrpljenosti, negative i konstantne napetosti. Činilo mi se da u ovom razgoblju nemam baš nekih opcija kako si olakšati nego moram "izgurati" pa će kasnije biti lakše. No primijetila sam po svojem ponašanju i osjećajima da ne mogu više, da sam potrošila sve kapacitete i da moram napraviti zaokret. Kada sam na Facebooku pronašla post od Lele, odlučila sam si Birth story pokloniti za rođendan. Jedan od najboljih poklona! 🥰

Razgovor s Jasminom mi je pomogao da svoju situaciju promotrim iz drugog kuta. Pomogla mi je shvatiti što me to najviše muči i što mogu poduzeti po tom pitanju već sada a ne za godinu, dvije, tri.

Pustila me da govorim a istovremeno i suptilno usmjeravala. Bila sam iznenađena koliko me naš razgovor osnažio. Baš se dogodio neki "klik"... kao da sam našla još onaj zadnji dio slagalice koji mi je nedostajao.

Lovorka I.

 

Tehnike koje si koristila u razgovoru su mi bile baš zgodne i lako sam se mogla uživjeti, pomogle su mi da se maknem iz glave i razmišljanja, a više se povežem sa tjelesnim, emocionalnim, instinktivnim i nesvjesnim dijelovima sebe.

Razgovor je utjecao na to da s malo više prihvaćanja gledam ne samo na porod koji je bio kakav je bio nego i na svoju bebu i sebe kao majku. Tome je definitivno pridonio tvoj pristup pun razumijevanja i podrške. Put do povezanosti s novim ulogama i prihvaćanja da je puno toga drugačije od zamišljanog nije jednostavan niti linearan i ne događa se preko noći, a razgovor s tobom osvijetlio je neke stepenice na tom putu da se lakše i sigurnije krećem. 😊

Janja F.

 

Svidjelo mi se što me Jasmina navodila da sama dođem do nekih zaključaka. Usmjerila me na drugačiji način razmišljanja ne samo o porodu nego o životu općenito gdje je u redu ako ne znamo sve odgovore i ako nemamo sve unaprijed isplanirano. Mislila sam da ne mogu biti spremna za drugi porod dok ne razjasnim sve nedoumice oko prvog, ali nakon razgovora sam shvatila da na takav način nikada i neću biti spremna jer je svaki porod individualan i nepredvidljiv. Nekada je bitnije kako se mi nosimo s onim što se desi od onoga što se desilo i na šta se zapravo i ne može utjecati.

Poslije našeg razgovora sam se osjećala rasterećeno i sigurnije u sebe i definitivno ću ga se sjetiti i naredni put u porodilištu a i u mnogim drugim životnim situacijama.

Lamija F.

 

Od razgovora nisam očekivala ništa više osim da ću podijeliti svoje iskustvo i možda dobiti pokoji odgovor od nekoga tko ipak o porodu zna više od mene. A kad ono... :) dogodilo se nešto kao kad otvoriš šampanjac, a prije toga ga dobro promučkaš.

Svidjelo mi se kako si mi tijekom razgovora dala prostora i vremena da udahnem, jer u nekim trenutcima nije bilo lako, a poseban mi je utisak ostavila tvoja prisutnost i predanost. Zapravo, koliko god bilo teško, učinila si da nekako nježno i lako kroz to prođem.

Nakon razgovora sam se napokon uspjela dobro isplakati. Osjetila sam dašak mira koji mi je, kao valjda i svakoj novoj mami, itekako potreban. Puno dubokih udaha i još dubljih izdaha. Korak prema prihvaćanju. Dublji smisao koji se krije iza moje priče s poroda. Usmjerila si svjetiljku u jedan skriveni dio mene koji itekako treba pažnju.

Moja priča s poroda, zadnjih je šest mjeseci bila samo neugodna priča s poroda, priča jednog dana u mom životu, odvojena od svega ostalog. Sad se nekako sve ispreplelo i povezalo.

Birth story medicine za mene je bio početak zacijeljujućeg procesa u iskustvu majčinstva i jedna nova stepenica na putu osobnog rasta.

Osjećam zahvalnost.

Alenka B.

 

Odlučila sam se na pričanje o porodu jer nisam mogla do kraja preboljeti cijelo iskustvo. U svojoj okolini nisam pronalazila osobu s kojom bi mogla ovako popričati.

Najviše mi se svidjela neutralnost, smirenost, to što si me vodila da sama spoznam/zaključim neke stvari.

Shvatila sam da zbilja je najteže biti blaži prema sebi. Jako sam samokritična i sama sebe opterećujem stvarima koje se još nisu dogodile, stvarajući si tako pritisak i veliko razočarenje kad se ne "ostvare". Shvatila sam da osim što trebam gledati veću sliku, ona treba biti i u boji.

Iris G.

 

Nekako neprimjetno si mi pomogla da osvijestim taj jedan mali dio sebe koji je cijelu moju priču tako lijepo spojio i uobličio. Stvarno ne znam kako si uspjela i u čemu je tajna, nekako je djelovalo prirodno.

Meni je naš razgovor pomogao da prigrlim dijelove sebe, svoga poroda i svoje priče koje sam nekako pokusavala preskočiti, zaobići, zaboraviti.. Zanimljivo mi je kako ista priča, isti događaj ili trenutak može biti nešto što nas žulja, a isto tako nešto što nam daje novu snagu i drugačiji pogled na sebe same. Hvala ti što si mi pomogla prijeći tu stepenicu.

Ajla K.

 

Naše nedavno druženje doživljavam očekivanom blagotvornim. Moja su očekivanja po tom pitanju bila prilično neodređena, ali sam se, poznavajući i ovako malo tvoj karakter i predanost radu nadala da ćeš ti znati nešto što ja ne znam. Nešto što će mi pomoći da uz iskustvo poroda više ne nosim toliko gorčinu. I pokazalo se da sam bila na pravom tragu.

Osjećam se kao da si kroz naš razgovor nježno prihvatila i usmjerila moju energiju na način koje me doveo bliže sebi. Pomogla si mi osvijestitit neke veze koje sam u ovom kontekstu posve zanemarila i što je najvažnije otvoriti sebi prostor tamo gdje nisam ni znala da žulja. Iskustvo je od tog dana u meni fluidno i meko, iako bolno. Ali više nije grč, nije slijepa ulica, niti rana, veće nešto što me prožima i što puštam da se rastvori kako god osjetim da je potrebno.

Od srca ti hvala na što si me podržala. 💔

Tanja G.

 

Odlučila sam se za Jasminu jer imam povjerenja u tu mladu, a tako mudru ženu. Pratim njezin rad već neko vrijeme i preko online seminara i uživo na tečaju za doule i jako mi se dopala. Sviđa mi se njezina mirnoća, profinjenost, nenametljivost i educiranost. Prošle smo moju vrlo traumatičnu priču sa poroda i shvatila sam da sam napravila tada najbolje što sam znala i umjela, isplakala sam se i čudnovato obnovljena i ohrabrena krenula dalje sa svojim životom pronalazeći humor, učenje i radost u svakoj etapi svojeg životnog i duhovnog puta. Svakoj ženi bih preporučila Birth story medicine jer su te naše priče itekako vrijedne i pričanja i slušanja i pamćenja. I preporučila bih i Jasminu, jer zna slušati, jer je empatična, gotovo nevidljiva i vodi razgovor nježno, a opet se osjeća podrška, mudrost i dobrota.

Tajana M.

Priprema za porod

Smirile ste me i pripremile za porod

Vaš tečaj mi je jako pomogao!
Pripremio me za porod, smirio, nekako sam mogla vizualizirati kako ce porod teći, znala sam točno u svakom trenutku sto se dešava. Prodisala sam bol. I porod je, za prvorotkinju, prošao najbrže moguće - od ulaska u bolnicu do izgona 5 sati, s time da sam porod/izgon osjećala samo 2 sata.
Da li je to bila moja sreća ili nešto treće, ali svakako niti u jednom trenutku me nije bilo strah niti uhvatila panika, a sve zato jer sam se pripremila uz vas - psihički i fizički. A najviše sam se užasavala poroda - nikako ne volim nove situacije, i jos gore od toga da ću biti sama - i bila sam i izgurala sam sama.
Tako da zaista hvala na virtualnoj potpori, vjerujem da smo mogli imati tečaj uživo da bi bilo jos bolje. I svakako topla preporuka, a vi ste jedne tako tople i divne osobe, i zaista imate pozitivnu i umirujuću energiju! Hvala vam na svemu!

Tena L.

 

Porođaj kakav sam zamišljala

U ovo koronarno vrijeme kad se, uz postojeća, trudnicama i rodiljama postavlja sve više ograničenja, Jele je toplim, informativnim i ohrabrujućim online savjetovanjem doprinijela da iskusim porođaj kakav sam zamišljala, kao i sam boravak u rodilištu. Iako nisam imala doulu na porodu nego partnera, Jele mi je pomogla pripremiti i probuditi snagu i hrabrost, zakopanu strahovima o rađanju kojima nas stalno zatrpavaju. Partner i ja ćemo zauvijek pamtiti i voljeti te trenutke. Hvala ti, Jele! 

Ivana S.

 

Uz vas je rođenje i majčinstvo jedno predivno iskustvo

još jednom veliko HVALA na svemu! Na informacijama, podršci, toplini... Divne ste! Uz vas se zaista osjeća da su rođenje djeteta i majčinstvo, iako zahtjevno, jedno predivno iskustvo! Želim vam puno uspjeha u radu!

Ana S.

 

Predivna podrška

Jela je bila predivna potpora i uvijek će imati posebno mjesto u našim životima!

Barbara

 

Positive words and energy

Jasmina, I can’t thank you enough for your positive words and energy! I don’t know what I would have done without your help and advice to achieve the peaceful and positive birth experience I had.

Fatima T.

 

Nepresušni izvor razumijevanja i podrške

Iako stjecajem okolnosti nismo imali željeni porod sa doulom, naša Jela nam je uvijek bila dostupna za sva pitanja i nedoumice. Za vrijeme trudnoće, a i poslije, nepresušan izvor informacija, razumijevanja i podrške. Za svaku preporuku. 

Ivana M. V.

 

Bez vaših radionica moj bi porod prošao puno teže

Kad me pitaju kako mi je prošao porod redovito odgovaram: "Predivno. To je bio najlakši dio ove priče s malom bebom." Žene me gledaju kao da sam upravo aterirala s nekog nepoznatog planeta jer misle da lažem ili da je nemoguće. Moguće je. Upravo je to najdragocjenija spoznaja koju su mi podarile radionice kod Lele Doula.
Ove radionice bile su sjeme koje sam kasnije zalila idejama i iskustvima May Gaskin i uzgojila tvrdokornu i predivnu biljku koja se zove "Znam kako želim da moj porod prođe." Trudove sam "odradila" kod kuće, na mjestu gdje sam se najbolje i najsigurnije osjećala. Pratila sam sve promjene u i na svom tijelu, disala, hodala oko kauča, kunjala između trudova, a kad se pojavio osjećaj pritiska i želja da tiskam, otišla sam u bolnicu. Bila sam spremna. Bila sam sigurna da je sve u redu. Bila sam sigurna da će moje tijelo znati, kao i tijela svih žena prije mene. Kao da su jedno tijelo kroz povijest reprodukcije i rađanja.
Bez vaših radionica moj bi porod izgledao drugačije, sigurna sam. Nažalost, sigurna da bi prošao puno teže. Ovako je bio najlakše, najdivnije i najnevjerojatnije iskustvo ikad. Eto, a otišla sam sasvim nevino i neupućeno na vašu radionicu, ne znajući što me čeka i čime će ideje i informacije dobivene tamo kulminirati nekoliko mjeseci kasnije.
Najbitnije informacije za i o porodu, sigurnost u sebe i prirodu koja je velika i uvijek nađe put, osjećaj samopouzdanja i borbenost – samo su dio paketa s kojim ćete otići kući s radionica doula Lele.

Lidija B. 

 

Posvećenost i ljubav osjeti se u svemu što rade

Jasmina i Jele su dvije mlade žene koje su potpuno i s ljubavlju posvećene onome što rade. To se vidi i osjeti u svakom trenutku. Toplo ih preporučam svim trenutnim i budućim majkama. Informacije na njihovom blogu su sve što jednoj trudnici treba kako bi se što bolje pripremila za porod. Kad ću idući put opet biti trudna, neću tražiti informacije dalje od njihovog bloga!
Prisustvovala sam njihovoj radionici "Beba je tu, što sad?", koja je jedinstvena jer je vjerojatno jedino mjesto gdje se priča o tom vrlo osjetljivom periodu nakon dolaska bebe u jednu obitelj. Vrlo korisno za sve trudnice i novopečene mame.
Kad se nešto radi iz ljubavi to mora biti nagrađeno i zato vam predviđam vrlo uspješnu karijeru. Bravo cure! 💓

Marina E.

 

Pristup posvećen ženi

Dvije divne, mlade doule pune razumijevanja, suosjećanja i konkretnih primjera iz prakse. Na radionici pripreme za porod osobito mi se svidio posvećen pristup ženi koja se tek sprema postati majkom i isticanje potrebe za podrškom koja je ženi potrebna u tim trenucima.. Od srca hvala i puno uspjeha u daljnjem radu ❤️

Martina M.

 

Puno znanja u malo vremena

Bila sam na radionici o porodu koju su vodile i evo, moram priznati da nikad u životu nisam toliko naučila u tako malo vremena. Sad se osjećam spremnijom i manje uplašenom za ono što me očekuje za 2 mjeseca. Isto tako sam sigurna da će mi i partner biti velika podrška jer je i on dobio veliko samopouzdanje. Hvala od srca! 

Morana V.

 

Kao da se oduvijek poznajemo

Doula Jela u potpunosti je ispunila moja očekivanja – uz nju sve je bilo vrlo spontano i prirodno, kao da se oduvijek poznajemo. Bojala sam se da ću se, kada porod krene, uspaničiti, prerano krenuti u rodilište i zaboraviti na svoje želje. Puno mi je značila njena zen smirenost i potpuna podrška bilo kojoj mojoj odluci.

Rahela D. V.

 

Nježna i snažna podrška

Riječi su nedostatne kad je u pitanju (moja) doula jer je njeno prisustvo pri porodu bilo tako suptilno a intenzivno – istovremeno je bila i nježna i snažna podrška. Budući da kod prvog poroda nisam imala doulu, u potpunosti sam mogla spoznati njenu važnost za ženu koja rađa. Draga Jasmina, duboko sam ti zahvalna što dijelimo to životno iskustvo. Svaka žena zaslužuje tretman kakav sam imala ja toga dana. Doprinijela si tome da svi prisutni dožive rađanje kao prekrasan prirodni proces. Imam osjećaj da smo svi bili uzemljeni u tom naizgled običnom zimskom danu u kojem je na svijet došlo naše malo čudo.
Šaljem ti obilje blagoslova. Tvoj poziv je važan za ovaj svijet!

Tamara Š.

 

Divna doza smirenosti i zajedništva

Jedno apsolutno prekrasno iskustvo. Sudjelovala sam na 2 radionice, jedna vezana za porod na kojoj je prisustvovao i partner te druga radionica vezana za babinje u ugodnom ženskom okruženju. Imam samo riječi hvale u svakom aspektu. Prostor je odličan, atmosfera opuštena, ugodna i otvorena. Teme su bitne, jako dobro raščlanjene, a razina informativnosti vrhunska. Cure unesu jednu divnu dozu smirenosti i zajedništva dok drže radionicu i imaju puno strpljenja čak i za nas koje imamo novo pitanje svakih par sekundi. Definitivno od srca preporučujem svim budućim majkama koje se žele osjećati sigurno i educirano u trudnoći, a i uživati u onom "ljudskom" aspektu cijelog trudničkog iskustva.

Una P. G.

 

Dišem, puštam

Beskrajno hvala na afirmacijama koje su došle do mene u pravom trenutku. 
Stajale su na mom frižideru i svakodnevno me osvještavale... Na dan poroda afirmacija DIŠEM PUŠTAM me vodila. Vodila i provela kroz divan porod u kojem sam svoje trudove proživjela kao jedan val koji me nosi do moje djevojčice. Trudovi su bili točno onoliko jaki koliko sam mogla podnijeti, ništa jači. Moj vaginalni porod na zadak svoje djevojčice pamtit cu kao nešto divno, a to jednim dijelom pripisujem vama i zato vam beskrajno hvala!

Nikolina Č.

 

Reci, što možemo učiniti za tebe?

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr