Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Iscijeli priču s poroda - dogovor

Ugovaranjem Birth story medicine sesije razumijem i pristajem na sljedeće uvjete:

Moja Birth story mentorica je porođajna edukatorica, ne psihoterapeut. Proces Birth story medicine nije terapija i ograničen je isključivo na razgovor kroz osobno iskustvo vezano za trudnoću, porođaj ili postpartum. 

Moja Birth story mentorica nije obučena za dijagnosticiranje ili liječenje depresije, perinatalnih poremećaja raspoloženja ili posttraumatskog stresa uslijed traumatičnih životnih događaja.

Ako imam bilo kakvih pitanja u vezi s tim granicama, moja je odgovornost raspitati se prije ili tijekom sesije i potražiti odgovarajuću njegu od obučenog terapeuta ako se takvi problemi pojave tijekom Birth story medicine sesije.

Ako nedoumice vezane uz medicinsko vođenje moje trudnoće, porođaja ili postporođajnog razoblja premašuju jednostavno objašnjenje, Birth story mentorica potaknut će me da se sastanem sa svojim pružateljem skrbi i zatražim dodatno objašnjenje događaja i svojih nalaza.

Ovaj dogovor je obvezujući za mene, moje nasljednike i zakonske zastupnike. Pristajem na to da svoju Birth story mentoricu ne držim odgovornom za neriješene emocionalne ili psihološke nevolje vezane uz moje iskustvo porođaja tijekom i nakon Birth story sesije.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr