Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Doula iskustva

Uz vas je rođenje i majčinstvo jedno predivno iskustvo

još jednom veliko HVALA na svemu! Na informacijama, podršci, toplini... Divne ste! Uz vas se zaista osjeća da su rođenje djeteta i majčinstvo, iako zahtjevno, jedno predivno iskustvo! Želim vam puno uspjeha u radu!

Ana S.

 

Positive words and energy

Jasmina, I can’t thank you enough for your positive words and energy! I don’t know what I would have done without your help and advice to achieve the peaceful and positive birth experience I had.

Fatima T.

 

Nepresušni izvor razumijevanja i podrške

Iako stjecajem okolnosti nismo imali željeni porod sa doulom, naša Jela nam je uvijek bila dostupna za sva pitanja i nedoumice. Za vrijeme trudnoće, a i poslije, nepresušan izvor informacija, razumijevanja i podrške. Za svaku preporuku. 

Ivana M. V.

 

Posvećenost i ljubav osjeti se u svemu što rade

Jasmina i Jele su dvije mlade žene koje su potpuno i s ljubavlju posvećene onome što rade. To se vidi i osjeti u svakom trenutku. Toplo ih preporučam svim trenutnim i budućim majkama. Informacije na njihovom blogu su sve što jednoj trudnici treba kako bi se što bolje pripremila za porod. Kad ću idući put opet biti trudna, neću tražiti informacije dalje od njihovog bloga!
Prisustvovala sam njihovoj radionici "Beba je tu, što sad?", koja je jedinstvena jer je vjerojatno jedino mjesto gdje se priča o tom vrlo osjetljivom periodu nakon dolaska bebe u jednu obitelj. Vrlo korisno za sve trudnice i novopečene mame.
Kad se nešto radi iz ljubavi to mora biti nagrađeno i zato vam predviđam vrlo uspješnu karijeru. Bravo cure! 💓

Marina E.

 

Pristup posvećen ženi

Dvije divne, mlade doule pune razumijevanja, suosjećanja i konkretnih primjera iz prakse. Na radionici pripreme za porod osobito mi se svidio posvećen pristup ženi koja se tek sprema postati majkom i isticanje potrebe za podrškom koja je ženi potrebna u tim trenucima.. Od srca hvala i puno uspjeha u daljnjem radu ❤️

Martina M.

 

 

Puno znanja u malo vremena

Bila sam na radionici o porodu koju su vodile i evo, moram priznati da nikad u životu nisam toliko naučila u tako malo vremena. Sad se osjećam spremnijom i manje uplašenom za ono što me očekuje za 2 mjeseca. Isto tako sam sigurna da će mi i partner biti velika podrška jer je i on dobio veliko samopouzdanje. Hvala od srca! 

Morana V.

 

Kao da se oduvijek poznajemo

Doula Jela u potpunosti je ispunila moja očekivanja – uz nju sve je bilo vrlo spontano i prirodno, kao da se oduvijek poznajemo. Bojala sam se da ću se, kada porod krene, uspaničiti, prerano krenuti u rodilište i zaboraviti na svoje želje. Puno mi je značila njena zen smirenost i potpuna podrška bilo kojoj mojoj odluci.

Rahela D. V.

 

Uživam u vašoj kreativnosti i razigranosti

Mlade kolegice doule,
odišete radosnom mladenačkom energijom kojom obasipate osobu s kojom ste u kontaktu. Iako vrlo mlade, imate u sebi žensku mudrost koja je potrebna da bi neka žena bila doula, a imate u sebi i nježnost i snagu kojima se buduća majka može s povjerenjem prepustiti.
Kao starija kolegica uživam u vašoj kreativnosti i razigranosti i nadahnjujete me na puno različitih načina.

Doula Tatjana

 

Divna doza smirenosti i zajedništva

Jedno apsolutno prekrasno iskustvo. Sudjelovala sam na 2 radionice, jedna vezana za porod na kojoj je prisustvovao i partner te druga radionica vezana za babinje u ugodnom ženskom okruženju. Imam samo riječi hvale u svakom aspektu. Prostor je odličan, atmosfera opuštena, ugodna i otvorena. Teme su bitne, jako dobro raščlanjene, a razina informativnosti vrhunska. Cure unesu jednu divnu dozu smirenosti i zajedništva dok drže radionicu i imaju puno strpljenja čak i za nas koje imamo novo pitanje svakih par sekundi. Definitivno od srca preporučujem svim budućim majkama koje se žele osjećati sigurno i educirano u trudnoći, a i uživati u onom "ljudskom" aspektu cijelog trudničkog iskustva.

Una P. G.

 

Dišem, puštam

Beskrajno hvala na afirmacijama koje su došle do mene u pravom trenutku. 
Stajale su na mom frižideru i svakodnevno me osvještavale... Na dan poroda afirmacija DIŠEM PUŠTAM me vodila. Vodila i provela kroz divan porod u kojem sam svoje trudove proživjela kao jedan val koji me nosi do moje djevojčice. Trudovi su bili točno onoliko jaki koliko sam mogla podnijeti, ništa jači. Moj vaginalni porod na zadak svoje djevojčice pamtit cu kao nešto divno, a to jednim dijelom pripisujem vama i zato vam beskrajno hvala!

Nikolina Č.

 

Reci, što možemo učiniti za tebe?

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr