Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Oporavak nakon poroda

Prvi online skup o oporavku nakon poroda koji treba čuti svaka žena.

Terapeutkinje, nutricionistice, primalje i patronažne savjetuju kako se oporaviti nakon poroda.

Iznos za uplatu: 198.00 HRK.

Podaci za plaćanje
Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Dajem pristanak da mi mrežna stranica Lele.hr automatski, po uspješnoj uplati, otvori korisnički račun na platformi za e-učenje online.lele.hr, ako ga već ne posjedujem, s mojim imenom, prezimenom i email adresom na način opisan u lele.hr Pravilima privatnosti.
Hvala! Provjeri svoj email sandučić za upute kako pristupiti materijalima. Email* s uputama bi trebao stići unutar 10 minuta. U slučaju da ne stigne u tom razdoblju, provjeri i svoju neželjenu poštu za svaki slučaj.
*U slučaju da već imaš korisnički račun na našoj platformi za e-učenje, nećeš dobiti email s uputama već su ti materijali dostupni na tvom korisničkom računu na online.lele.hr.
Nažalost, uplata nije uspješno provedena. Molimo te da provjeriš podatke o kartici iznad i pokušaš ponovo ili nam piši na doula@lele.hr kako bismo provjerili o čemu se radi.
Tvoja uplata je uspješno provedena, međutim nešto je pošlo po krivu prilikom tvoje registracije na našu platformu za e-učenje. Javi nam se na doula@lele.hr kako bismo ti omogućili pristup materijalima.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr