Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

8 dana poroda

Pripremi se za porod uz 8 stručnjakinja koje su pomogle 1000+ trudnica!

Primalje, doule, edukatorice dijele svoje iskustvo o porodu i babinju.

Iznos za uplatu: 198.00 HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Dajem pristanak da mi mrežna stranica Lele.hr automatski, po uspješnoj uplati, otvori korisnički račun na platformi za e-učenje online.lele.hr s mojim imenom, prezimenom i email adresom na način opisan u lele.hr Pravilima privatnosti.
Hvala! Provjeri svoj email sandučić za upute kako pristupiti materijalima. Email s uputama bi trebao stići unutar 10 minuta. U slučaju da ne stigne u tom razdoblju, provjeri i svoju neželjenu poštu za svaki slučaj.
Nažalost, uplata nije uspješno provedena. Molimo te da pokušaš ponovo ili nam piši na doula@lele.hr kako bismo provjerili o čemu se radi.
Tvoja uplata je uspješno provedena, međutim nešto je pošlo po krivu prilikom tvoje registracije na našu platformu za e-učenje. Javi nam se na doula@lele.hr kako bismo ti omogućili pristup materijalima.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr