Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

5 koraka do tvojeg najboljeg poroda

Hej mama, ovdje si jer želiš pozitivno iskustvo poroda i činiš sve što možeš da ga i ostvariš.

Na pravom si mjestu!

Za tebe smo napravile vodič – tvojih 5 nezaobilaznih koraka do najboljeg poroda!

Što uopće znači pozitivno? Svatko od nas ima svoju viziju, ali ono što je važno da se nakon svojeg poroda osjećaš osnaženo.

Tvoj porod, tvoja priča.

Već smo o tome pisale. Pozitivno iskustvo poroda ne mora (i ne može) biti savršeno: prirodno, vaginalno, carski, nemedikalizirano ili anestetizirano. Ono ne proizlazi iz detalja tvojeg porođajnog plana, nego dostojanstva, podrške i vlastite odluke.

U ovom vodiču naći ćeš korake kako biti uključena u svoj porod i donošenje odluka. Tako da tvoj porod bude nešto što ti radiš, a ne nešto što ti se događa.

Koji su koraci su najvažniji i zašto?

Iskustvo nam je pokazalo: ovih pet koraka je temelj za pozitivan porod.

Dobit ćeš zaokruženu sliku zašto baš ovih pet koraka nakon što pročitaš naš Vodič do kraja.

Sigurno si već čitajući knjige, članke i slušajući priče drugih čula sve ove korake, ali nisi ih povezala na ovaj način u tom moru informacija. Lako je izgubiti se u tome, ali zato je ovaj vodič tu, pet osnovnih koraka od kojih možeš graditi svoju priču. Niti jedan korak nije važniji od drugoga, nisu kronološki poredani, već svi imaju jednaku težinu u tvom učenju i razvoju. 

Sretno i nadamo se će ti pomoći na tvojem putu!

Piše

author image
Jasmina Brković
Doula i porođajna edukatorica

Komparatistica, kustosica i copyrighterica, prije no što je otkrila svoju strast u svijetu poroda, majčinstva i samozaposlenja. Danas se pronalazi u doulanju, čitanju (između redaka), smišljanju pravih riječi i novih poduhvata za Lele. 

Završila je obuku DONA International za porođajnu doulu, edukaciju Newborn Mothers za postpartumsku doulu, tečaj masaže i Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Uživa u zelenilu, meditaciji, masaži, dobroj hrani i drugim lijepim životnim čudesima.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ productPrice | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mail.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ productEURExchangeRate }} i iznosi {{ (productPrice / productEURExchangeRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.