Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

8 / Što sam ja trebala čuti o porodu prije 5 godina

Dobrodošli u 2.sezonu Lele podcasta!

Ova epizoda je glasnik novog ruha podcasta. 

Razmišljajući što je meni nedostajalo prije nego sam krenula u intenzivno učenje i rad u svijetu poroda, shvatila sam da su to priče žena koje će me naučiti nečemu, ne me samo prestrašiti i dati mi uski kontekst.

Bila sam ona koja zna da je porod "nešto više", ali nisam imala izvor informacija koji bi me nahranio takvim iskustvima. 

Ovo su bile rečenice koje su mene opisivale:

Zna samo crtice o porodu.

Ne zna koga pitati.

Traži isto mišljenice, selo koje žen akoje će je podržati

Traži način kako da izvuče najbolje iz svog poroda

Želi biti ohrabrena i poštovana

...

Poslušaj ovu epizodu da čuješ sve što me opisivalo i da te uvedem u novi način pristupa svom porodu i životu!

Ovdje sada stvaramo zajednicu koja će te podržavati, jer pričama su žene oduvijek učile jedne od drugih. Mi smo te koje ćemo nastaviti njegovati zdrave zajednice, a to počinje od zdravih mama i beba.

Poslušajte podcast u aplikacijama

ili ovdje

Što sam ja trebala čuti o porodu prije 5 godina

Piše

author image
Jela Ravnjak
Podrška u trudnoći i babinju

Kad je prvi put čula za doule znala je da je to ono što treba raditi, jer je shvatila da ovaj poziv za nju znači nježnu borbu za osnaživanje žena kroz porod i majčinstvo.

Diplomirana je ekonomistica sa prstima u programiranju, dizajnu, fotografiji, vrtlarenju, putovanjima, kuhanju i ženskom aktivizmu. Završila je DONA International i Paramana obuke za porođajnu doulu te Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Uživa u vožnji vlakom, dobroj hrani i druženjima s prijateljima na selu. Ne osjeća se kao da ima posao jer je doula život njen poziv i ljubav, a većinu dana provede razmišljajući ili radeći za Lele projekte i istražujući svoju žensku prirodu.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr