Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Belly art: Predivna uspomena na trudničke dane

Oslikavanje trudničkog trbuha ili belly art prekrasan je način obilježavanja trudnoće i slavljenja svojih trudničkih oblina.

Žene u trudnoći posebno su svjesne svojeg tijela i dok jedne uživaju u trudničkom sjaju, druge se pitaju što im se dogodilo jer je sve postalo premalo, preveliko ili prečudno. Da, možda se ne osjećate najljepše svaki dan trudnoće. Žensko je tijelo uvijek pod povećalom drugih i još više nas samih, ali znate što, mame?

Predivne ste upravo takve kakve ste!

Trudno tijelo je ženstvenost u punom cvatu, a to je vrijedno slavljenja! Zato smo i osmislile ovo oslikavanje – da možete ponosno pokazati svoj trbuščić u kojoj god veličini i obliku on dolazi, sakriti ili pak naglasiti svoje tiger stripes (strije). 

Vjerovale ili ne, nakon poroda bi vam se moglo dogoditi da vam nedostaje trudnoća: osjećaj iščekivanja, bebino gurkanje pa čak i veliki trbuh.

Poklanjamo oslikavanje trudničkog trbuha

Nilaya Art pripremila je nekoliko čarobnih skica koje će u dogovoru s trudnicom oživotvoriti na njezinom trbuhu, dok će to Precious moments by Martina ovjekovječiti profesionalnom fotografijom.

Iza Nilaye se krije Azra Avdić, umjetnica i buduća odgajateljica koja odušak pronalazi u slikanju i rukotvorinama, a inspiraciju pronalazi u svijetu Majke prirode.

Martina Špoljarić svoje je fotografsko umijeće usmjerila prema čuvanju dragocjenih trenutaka – obilježavanju trudnoće i razmjenama nježnosti na obiteljskom slikanju, a posebno joj je drago fotografiranje novorođenčadi.

Uvjeti nagradnog natječaja

U srijedu, 13. lipnja ćemo na svojim društvenim profilima objaviti fotografiju nagradnog natječaja.

Prijaviti se mogu trudnice u drugoj polovici trudnoće ili, idealno, u posljednjem tromjesečju koje žive u Zagrebu i okolici ili za potrebe oslikavanja i fotografiranja mogu u dogovoreno vrijeme doći. Natjecateljice se prijavljuju tako što će u komentaru ispod slike napisati zašto žele osvojiti nagradu. Prijaviti ih mogu i prijateljice tako da u komentaru označe prijateljicu i navedu zašto bi ona trebala osvojiti nagradu. 

Nagrada je oslikavanje trudničkog trbuha i fotografiranje.

Natječaj je otvoren do nedjelje, 17. lipnja u 18 sati. Po isteku natječaja među prijavljenim imenima u komentarima na slici natječaja na našim Facebook (komentirajte ovdje) i Instagram (komentirajte ovdje) profilima žiri će odabrati pobjednicu čiji nas je komentar osvojio. Komentare će ocjenjivati vaše doule Jasmina i Jela, slikarica Azra i fotografkinja Martina.

Pobjednica će također biti objavljena putem naših društvenih mreža u ponedjeljak u 12 sati te ima 7 dana da nam se sa svojim podacima (ime, prezime i broj telefona) javi na doula@lele.hr kako bismo dogovorile termin izvođenja nagrade. 

Oslikavanje i fotografiranje održat će se u Zagrebu ili okolici do 15.7. prema dogovoru

Trudnica će najkasnije 30 dana nakon fotografiranja putem e-maila dobiti 5 fotografija sa snimanja

Pobjednica natječaja pristaje da Lele i Precious moments by Martina fotografije koriste u promotivne svrhe na društvenim medijima i svojim mrežnim stranicama.Foto: Precious Moments by Martina, Nilaya Art

Piše

author image
Jasmina Brković
Doula i porođajna edukatorica

Komparatistica, kustosica i copyrighterica, prije no što je otkrila svoju strast u svijetu poroda, majčinstva i samozaposlenja. Danas se pronalazi u doulanju, čitanju (između redaka), smišljanju pravih riječi i novih poduhvata za Lele. 

Završila je obuku DONA International za porođajnu doulu, edukaciju Newborn Mothers za postpartumsku doulu, tečaj masaže i Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Uživa u zelenilu, meditaciji, masaži, dobroj hrani i drugim lijepim životnim čudesima.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ productPrice | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mail.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ productEURExchangeRate }} i iznosi {{ (productPrice / productEURExchangeRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.