Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Afirmacije za porod

Što su afirmacije

Afirmacije za porod su kartice s pozitivnim i osnažujućim mislima i namjerama koje nam pomažu da se pripremimo za porod. Uvjerenja su moćna stvar i znatno utječu na naš život i na naš porod. To može biti nešto jednostavno kao podsjetnik na duboko disanje, ohrabrujuća poruka o boli ili pomisao na veselje s kojim dočekujemo svoju bebu. To su samo mali podsjetnici na to da su naša tijela snažna i sposobna donijeti novi život na svijet.

Kako se njima služiti

Preuzmi besplatnu knjižicu s afirmacijama koju smo napravile za tebe. Ispiši jednu (ili sve!) i istakni je na mjestu na kojemu ćeš je stalno imati na oku. Ponavljaj tu rečenicu svakodnevno za vrijeme trudnoće dok ne postane sasvim tvoja, kako bi ti i tijekom trudova došla sasvim prirodno i bez razmišljanja.

Imaš li pitanje ili komentar? Javi nam se, rado ćemo razgovarati s tobom!

 

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ productPrice | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mail.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ productEURExchangeRate }} i iznosi {{ (productPrice / productEURExchangeRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.